Wagen (0)

Ga naar aanbieding

BLOG

Eden klant aan het woord

2016-09-14 11:58:24

Wij zijn een rozenverwerkingsbedrijf werkzaam op veiling Flora Holland Aalsmeer. Elf jaar geleden zijn wij begonnen met 2 productielijnen en 5 medewerkers; maar als snel hard gegroeid. Aantal medewerkers groeide gestaag; dus ook de vraag naar capaciteit van de machines die die werkers moesten voorzien van een bak koffie of thee. Via via kwamen wij in contact met toen nog Thecafe; die ons voorzag van een tweetal cafitesse koffiemachines. Daar een aantal jaren naar tevredenheid mee gedraaid. Toen ons bedrijf doorgroeide wilden wij toch wat anders en wij hebben nu naar volle tevredenheid twee snelle instant machines in de kantine ( voor +/- 90 mensen) en één machine met bonenkoffie op ons kantoor. De gevraagde offerte hiervoor en de contracten werden allemaal zeer adequaat en snel behandeld.

Toen de machines eenmaal stonden  ( geplaatst door een monteur die gelijk goed uitleg gaf over de werking; schoonmaak e.d.), was de nazorg ook erg goed.Helemaal in het begin waren er een paar kleine dingetjes ( de bonenmachine was zelfs voor hen nog helemaal nieuw!!), maar die werden erg goed en snel opgelost. Ook de levering van de producten verloopt erg soepel; online bestellen en binnen een paar dagen wordt er afgeleverd waar je maar wil. Kortom; wij worden erg gelukkig van onze samenwerking met Eden Springs en hopen deze samenwerking nog lang voort te zetten.

Hans Lommerse

Fresco Flowers, Aalsmeer

Over Freso Flowers

Fresco Flowers is opgericht in 2005 en is een bloemenverwerkingsbedrijf gevestigd op ‘s werelds bekendste en grootste bloemenveiling Royal FloraHolland Aalsmeer. Deze unieke locatie dient als een uitstekend platform voor de distributie en verkoop van bloemen richting Europa. Tevens geeft het direct toegang tot de laatste marktinformatie en trends in de internationale bloemenhandel. Zodra de rozen uit Kenia en Ethiopië met geconditioneerde vluchten aankomen in Nederland (Amsterdam) en België (Luik) worden de rozen ontvangen door onze vrachtagent en direct  naar onze locatie in Aalsmeer getransporteerd. Lees meer op de website van Fresco Flowers.

Comments

© 2017 Eden Springs All Rights Reserved.
Wagen (0)
Advies op maat