-
WATERKOELERS
- BESTEL ONLINE
- WATERKOELERS
- FLESWATERKOELERS
- LEIDINGWATERKOELERS
- ACCESSOIRES
- BEZORGING EN INSTALLATIE
- WATER
- PARTICULIEREN
- WERKEN BIJ
-
OVER ONS
- ONZE BRON
- CERTIFICERINGEN
- VITALITY @WORK
- MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
- ONZE PARTNERS
- BLOG
- EDEN SPRINGS GROUP
- CONTACT
Koffievariaties voor het hele jaar
De meest bijzondere koffievariaties voor u verzameld
Hoe de dag beter te beginnen dan met een lekkere kop koffie? Of het nu thuis of op kantoor is, koffie is onze dagelijkse kameraad. Om onze favoriete dranken voor elk seizoen aantrekkelijk te maken, hebben we de meest bijzondere variaties voor u verzameld.
Veel plezier met proberen en geniet!
Voor de lente: avocadokoffie
Ingrediënten:
150 ml koffie, bijv. Edenissimo Royal Blue UTZ
250 ml amandelmelk (ongezoet)
1 avocado
2 eetlepels honing
1 eetlepel kaneel
Bereiding:
Alle ingrediënten worden in een blender gedaan en op lage snelheid gemengd. De avocadokoffie is klaar om van te genieten!
Voor de zomer: ijskoffie
Ingrediënten:
200 ml sterke koffie, bijv. Edenissimo Fresh Red
1 eetlepel suiker
1 bolletje chocolade-ijs
1 bol vanille-ijs
Eventueel:
Ca. 50 g slagroom
1 eetlepel karamelsiroop
Bereiding:
Kook de koffie, voeg suiker toe, laat het afkoelen en plaats het vervolgens in de koelkast. Doe de ijsklontjes in een groot glas en vul het glas met de koude koffie. Klop tot slot de room stijf, voeg toe en decoreer met de karamelsiroop.
Voor de herfst: pittige koffie met pompoen
Ingrediënten voor pompoensiroop:
50 g pompoenpuree
150 g suiker
200 g bronwater
0,5 theelepel nootmuskaat
0.5 theelepel kaneel
0.5 theelepel gemalen anjers
Ingrediënten voor de koffie:
1 kopje espresso
250 g melk
30 g pompoensiroop
Eventueel:
50 g slagroom
Kaneel om te bestrooien
Bereiding:
Verhit de melk, laat het opschuimen en plaats in een grote kop. Zet een espresso. Voeg de espresso en de pompoensiroop toe. Klop tot slot de room stijf, voeg toe en decoreer met kaneel.
Voor de winter: kerstkoffie
Ingrediënten:
150 g espresso koffie
50 ml koffielikeur
50 ml Amaretto
20 ml kokosnoot likeur
Eventueel:
50 g slagroom
Geraspte chocolade om te bestrooien
Bereiding:
Meng de ingrediënten samen en doe ze in een groot glas. Klop de slagroom stijf, voeg toe en decoreer met geraspte chocola.
En mocht het maar 'normale koffie' worden, probeer dan ons exclusieve koffiemerk Edenissimo, beschikbaar voor alle koffiemachines. Bekijk hier ons assortiment in koffie.